Leidse Schaakbond

Opgericht 13 oktober 1928

Jubileum KNSB 150 jaar: za. 11 nov 2023 NK voor partners

In het kader van het 150-jarig bestaan van de KNSB vindt dit jaar een bijzonder kampioenschap plaats: een (officieus) Nederlands Kampioenschap voor partners. Het kampioenschap is geen gewoon tweetallentoernooi; van de deelnemende stellen wordt verwacht dat ze een echt stel vormen (liefdesrelatie). Alle koppels hebben natuurlijk hetzelfde voordeel: ze kunnen zich thuis samen goed voorbereiden…!

Dit toernooi wordt georganiseerd door het Leidsch Schaakgenootschap. Plaats van handeling is het Denksportcentrum Leiden op zaterdag 11 november. Het format is een rapid-tweetallentoernooi van 13:00 tot 17:30 uur met geldprijzen voor de eerste drie koppels.

Deelnemers. Een aantal sterke ‘schaakstellen’ hebben hun deelname al toegezegd. Onder hen het koppel Jan Willem de Jong en Bianca de Jong-Muhren. Jan Willem is Internationaal Meester en Bianca is vrouwengrootmeester en is in schakend Nederland uiteraard ook bekend als voorzitter van de KNSB.

Aanmelden

Zin om als koppel een leuk dagje uit te beleven in Leiden? Aanmelden kan tot en met 28 oktober bij Wim Zwinkels, e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

een-bijzonder-toernooi-het-nk-voor-partners/

Inloggen

Het inloggen is t.b.v.
alle secretarissen van de LeiSB om de verenigingsgegevens bij te werken